O Nama

Centar za strane jezike PIA STARS već dugi niz godina uspešno gradi i neguje svoj imidž Centra za strane jezike koji je kompletno posvećen uspehu svojih kandidata u savlađivanju stranih jezika, bilo da se radi o početnicima ili o onima koji usavršavaju svoje znanje.

Naš tim i nastava


Rad centra vodi mlad ali stručan, temeljan visoko obrazovan tim predavača. Nastava se odvija na način prilagođen svim kategorijama polaznika i organizovana je kao individualna, polu-individualna i grupna, onlajn ili u prostorijama škole, sa časovima od 45, 60 ili 90 minuta. U nastavi se koriste savremeni udžbenici za pripremu ispita, kao i dodatna nastavna sredstva.

Premium member British Council-a

Centar već godinama veoma uspešno priprema polaznike za polaganje međunarodno priznatih ispita iz engleskog jezika kao što su KET, PET, FCE, CAE, CPE, IELTS, TOEFL, o čemu svedoči i plodna saradnja sa Birtish Council-om koja je rezultirala visokom preporukom Centra PIA STARS, rangiranjem u kategoriji "PREMIUM PLUS MEMEBER" za teritoriju grada Beograda (Schools where you can prepare for our exams | British Council)

Saradnik Pearson-a

Centar za strane jezike PIA STARS je na listi PEARSON-ovih saradnika za pripremu i organizaciju polaganja njihovih ispita za sticanje internacionalnih sertifikata. 

Organizujemo simulaciju usmenog ispita, probni test pred izlazak na ispit i na taj način omogućujemo polaznicima da dobiju neki od popularnih Cambridge sertifikata koji su priznati na univerzitetima engleskog govornog područja, a takođe i od strane mnogih stranih firmi.